Digital Media Partner

Creative digital agency

De digitale wereld is continu in ontwikkeling. Wat vandaag perfect aansluit kan morgen anders zijn. Daarom vergt een gedegen online strategie veel tijd en denkwerk. Als ondernemer heb je daar vaak weinig tijd voor en heb je daarom een digital media partner nodig. Als specialist focussen wij volledig op jouw digitale transitie zodat jij lekker kan ondernemen. Wij denken voor jou, met jou!

Wat is het Digital Media Partner principe?

Bij ons staat klanttevredenheid en het leveren van klantwaarde centraal. Alles wat wij doen moet van waarde zijn voor onze klanten. Vandaar dat wij het Digital Media Partner principe hebben ontwikkeld waarin we verschillende technieken uit de Agile en Scrum methodieken toepassen. 

Wil je online succesvol zijn moet je je online blijven ontwikkelen. In een digitale wereld betekent stilstand namelijk achteruitgang. Helemaal als jouw concurrenten wel actief zijn! Als jouw Digital Media Partner helpen wij jou en je organisatie om continu te blijven innoveren op media vlak. Zo denken wij continu met jou mee over nieuwe ideeën en ontwikkelingen, en zorgen voor de uitvoering en de oplevering ervan. Jij hebt een vaste aanspreekpunt waar je terecht kunt voor al jouw media oplossingen. Zo krijg je het maximale uit een minimale inspanning!

 

Hoe gaan we te werk?

Wij werken altijd op basis van een backlog. Een backlog is een lijst met al jouw benodigdheden, wensen en/of problemen waar je tegenaan loopt. Een item op je backlog kan je dus interpreteren in de breedste zin van het woord. Een aantal voorbeelden:

  • Toevoegen van een product aan je webshop;
  • Customer journey onderzoek;
  • Opzetten van een geautomatiseerde e-mail campagne;
  • Ontwikkelen van drukwerk zoals een folder, spandoek of belettering voor je wagens;
  • Ontwikkelen van grafisch design;
  • Opzetten van een social media calendar met posts;
  • Enzovoort…

Samen met jou stellen we een initiële backlog op die we vervolgens prioriteren aan de hand van een aantal criteria. Hierna kan je deze lijst waar en wanneer je maar wilt online bekijken en uitbreiden. Wij zorgen voor de uitvoering en de oplevering

Laten we samen een merk neerzetten die jouw cliënten, lezers en volgers inspireert en motiveert!

Every story, every business is unique. Reach out and let’s build brands who change lives!