Technische Realisatie

Hoe prachtig je ontwerp ook is, zolang het niet werkt heb je er niks aan. Technische realisatie is het ontwikkelen van een ontwerp tot een werkend product. Dit kan een WordPress website zijn maar ook bijvoorbeeld een maatwerk applicatie, software as a service of een ander soort interface. Voor elk probleem is er een oplossing. Wij werken graag aan jouw oplossing!

Je design is af en je content staat ook klaar. Nu moet het alleen nog ontwikkeld worden. Of het nu ontworpen is door ons of door een andere partij, elk ontwerp kunnen wij voor je realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van websites en interfaces. Het komt dan ook regelmatig voor dat een klant de doorontwikkeling en onderhoud van zijn platform door ons laat uitvoeren.

Terwijl wij je platform bouwen, kan jij elke update bekijken in onze testomgeving. Zo kun je de status zien, feedback geven en heb je volledige controle over je eindproduct. Na de laatste update voeren we de laatste testen uit zodat we 100% zeker zijn van een goed werkend product. We gaan pas live zodra jij, maar ook wij, er helemaal tevreden mee zijn.

Of het nu wel of niet ontworpen is door ons, elk product die we opleveren willen we ook graag onderhouden en continu doorontwikkelen. Zo blijft ook na de livegang de kwaliteit van het eindproduct gewaarborgd.

Kostenindicatie ontvangen ?

Wil jij een kostenindicatie hebben of meer informatie over onze diensten zoals webdesigen of marketing en communicatie? Download dan onze brochure.

Download onze brochure

WordPress website

Wordpress is als website platform ongeëvenaard. Het is gebruiks- maar ook zoekmachine vriendelijk. Tevens is het zo aanpasbaar dat we er elk type website mee kunnen maken die perfect aansluit op al je wensen en eisen. Bovendien is het ook budgetvriendelijk voor je portemonnee. Wil je zelf iets aanpassen? Dat kan, na livegang krijg je een account van ons zodat je zelf ook van alles kunt aanpassen. Zo behoudt je volledige controle over je eigen website. We leveren ook support na de livegang van de website.

WooCommerce webshop

WooCommerce is de populairste e-commerce software voor WordPress. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid en onze ervaring zijn de mogelijkheden onbeperkt. Zo blijft je investering relatief laag t.o.v. een maatwerk webshop.

Maatwerk/SaaS

Software as a Service (SaaS) is een programma maar dan in een online (cloud) omgeving. Je kunt er overal online gebruik van maken zonder dat je het hoeft te installeren op je computer. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een intranet omgeving, een boekhoudprogramma, een planningstool en andere soort online applicaties zoals een rekenmodule voor op je website. Een ander voordeel is dat het relatief eenvoudig schaalbaar is en vaak ook geen hoge investering vraagt.

SaaS zie je vaak in twee vormen terugkomen. Het wordt volledig in maatwerk voor je ontwikkeld of je kan gebruik maken van een reeds bestaande programma’s zoals bijvoorbeeld een intranet omgeving. Je kan dan per gebruiker per maand betalen of je een jaarcontract afsluiten.

Wil jij ook jouw papieren/excel gedreven interne en externe bedrijfsprocessen moderniseren en toegankelijk maken voor je klanten? Laat ons je helpen! Wij denken procesmatig met je mee en vinden voor jou de beste oplossing!

Sparren?

    • Of bel direct
    • Ugur Albayrak / concept ontwikkelaar
      020 700 888 3