Leadgeneratie, wat is het en wat heb je er aan?

Als je wilt opvallen in de drukke digitale jungle van vandaag en rechtstreeks je doelgroep wil bereiken, dan is leadgeneratie jouw geheime wapen. Leadgeneratie bevat alle activiteiten die gericht zijn om potentiële klanten te bereiken.

Met een krachtige en doelgerichte leadgeneratiestrategie trek je voortdurend leads aan, wat uiteindelijk rechtstreeks bijdraagt aan de groei van je bedrijf. Bij Madebysens weten we maar al te goed hoe belangrijk het is om je doelgroep te bereiken en daarom helpen we je graag op weg naar succes!

Bekijk onze andere strategieën: Merkstrategie , Online strategie , E-commerce strategie

Hoe werkt leadgeneratie?

Leadgeneratie is een vak apart. Er bestaat geen one-size-fits-all definitie of standaardplan. Elk bedrijf is uniek en verdient een aanpak die daarbij past. Daarom kijken we bij Madebysens naar jouw specifieke situatie en zetten we de juiste marketing- en advertentietechnieken in. Zo fungeert leadgeneratie als een slimme brug die bezoekers omzet in leads en vervolgens in klanten. We gebruiken zowel korte- als langetermijnstrategieën om jouw succes te waarborgen:

 1. Website optimalisatie & doorontwikkeling
  We finetunen de gebruikservaring, snelheid en toegankelijkheid om je bezoekers een naadloze reis te bieden van landing tot conversie.
 2. Search engine optimalisatie (SEO)
  Stijgen in zoekmachineranking betekent meer zichtbaarheid en verkeer. Wij optimaliseren je content met de juiste zoekwoorden en strategieën om ervoor te zorgen dat je doelgroep jou vindt, elke keer weer.
 3. Google ads (SEA) & Social media ads (SMA)
  Met advertenties die perfect aansluiten bij jouw doelgroep en bedrijfsdoelen zorgen we ervoor dat je jouw klanten snel en efficiënt bereikt.
 4. Analytics, tag manager & dashboarding
  Verkrijg volledig inzicht in je bezoekers en hoe aankopen plaatsvinden met betrouwbare data die ook nog eens inzichtelijk ingericht is.
 5. Funnels & automatiseringen
  Bespaar tijd met met geautomatiseerde processen en versnel je klantreis van interesse naar aankoop met slimme funnels en automatiseringen.

Waar bestaat een leadgeneratie strategie uit?

Wil je ook een constante
stroom aan bezoekers? 🚀

Neem contact op

of direct contact met Fatih?

fatih@madebysens.nl 020 700 888 3

Toch samen werken
zonder strategie?

Natuurlijk! Bekijk hieronder ook onze uitgebreide diensten en producten.

Succesverhalen met
onze online strategie

Klaar voor meer
online succes?

Samen bouwen aan je toekomst? Of wil je een kopje koffie doen? Vul het formulier in of neem direct contact op met Fatih.

of direct contact met Fatih?

fatih@madebysens.nl 020 700 888 3