Webshops & Websites

Je website of webshop, de kern van je online aanwezigheid. Tegenwoordig kun je je nauwelijks voorstellen dat je geen website of webshop hebt om je producten in te verkopen. En wanneer je aan websites of webshops denkt, denk je aan WordPress en WooCommerce. WordPress is dankzij zijn flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid het populairste contentmanagementsysteem ter wereld. Als WordPress- en WooCommerce-specialisten weten wij hier alles van!

Hoe we ook jouw zichtbaarheid kunnen vergroten?

Webdesign

We ontwerpen een website of webshop volledig in jouw stijl. Maar naast een mooi ontwerp denken we ook na over zaken als een logische customer journey en conversie.

WordPress website laten maken

Met meer dan 13 jaar ervaring is er geen WordPress-uitdaging die wij niet aandurven! Of je nu een kleine blog wil of een complexe bedrijfswebsite nodig hebt, wij bouwen het voor je.

Hou je bestellingen bij met de app

Woocommerce webshop laten maken

Naast een fraai ontwerp is het cruciaal dat je e-commerce platform solide gebouwd is. Het moet bezoekers moeiteloos omzetten tot klanten en de juiste informatie overbrengen.

Door ontwikkeling, SEO & CRO

Is je website of webshop nu eenmaal live ben je nog niet klaar. Er zijn verschillende technieken die ingezet kunnen worden om meer bezoekers aan te trekken of je huidige bezoekers te converteren.

Domein, hosting & andere IT-diensten

Naast het domein en hosting van je website, kunnen we ook al jouw ICT zaken volledig verzorgen zonder koppijn! Van e-mail tot single sign on, van microsoft office pakket tot laptop.

Inhouse wordpress developer

Weet je niet wat je exact nodig hebt? Al vanaf een halve dag in de week heb je je eigen inhouse wordpress developer voor je website of je webshop!

Klaar voor meer
online succes?

Samen bouwen aan je toekomst? Wil je meer
omzet of wil je beter positioneren?

Neem contact op

of direct contact met Fatih?

fatih@madebysens.nl 020 700 888 3

Opzoek naar andere manieren
om samen te werken?

Natuurlijk! Bekijk hieronder ook onze uitgebreide diensten en producten.

Partners die jou voorgingen

Vanwege onze lange relaties ben je niet zo maar een klant, maar een partner. En als partner gaan we samen voor goud en zorgen we ervoor dat jouw merk straalt als nooit tevoren.

Klaar voor meer
online succes?

Samen bouwen aan je toekomst? Of wil je een kopje koffie doen? Vul het formulier in of neem direct contact op met Fatih.

of direct contact met Fatih?

fatih@madebysens.nl 020 700 888 3