WordPress website laten maken

Als je aan een website denkt, denk je al gauw aan WordPress. En dat is niet zomaar; het is het meest populaire contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. En waarom? Omdat het bekend staat om zijn gebruiksgemak, flexibiliteit, schaalbaarheid en SEO-vriendelijkheid. Met meer dan 13 jaar ervaring is er geen WordPress-uitdaging die wij niet aandurven! Of je nu een kleine blog wilt of een complexe bedrijfswebsite nodig hebt, wij bouwen het voor je.

Het belang van een goede website

Een goed gebouwde website vormt het fundament van jouw online aanwezigheid. Waarom? Omdat het de allereerste stop is voor bezoekers die op een advertentie hebben geklikt of die iets zoeken via een zoekmachine als Google of Bing.

Het succes van jouw verkoop staat of valt dan ook met de kwaliteit van jouw website. Bezoekers moeten namelijk moeiteloos van potentiële klant naar loyale klant worden omgetoverd.

Wat kan je van ons verwachten?

Een WordPress website die zijn werk doet; klanten aantrekken 🔥:

  • Professioneel en aantrekkelijk ontwerp: niet alleen een goed design, maar ook functioneel top-notch.
  • Gebruiksvriendelijk beheer: eenvoudig zelf te beheren, ongeacht je technische kennis.
  • Responsive: werkt naadloos op alle apparaten, van desktops tot smartphones.
  • Veiligheid en snelheid: wij zorgen ervoor dat je site veilig en snel is.
  • Conversie: van nieuwsgierige klik tot loyale klant, een onweerstaanbare reis 😎.

Onze werkwijze

Hoe we ook jouw zichtbaarheid kunnen vergroten?

Webdesign

We ontwerpen een website of webshop volledig in jouw stijl. Maar naast een mooi ontwerp denken we ook na over zaken als een logische customer journey en conversie. Heb je je eigen ontwikkelaar  en ben je alleen opzoek naar een goed design? Geen probleem, ook daar kunnen we je prima mee helpen!

Woocommerce webshop laten maken

Naast een fraai ontwerp is het cruciaal dat je e-commerce platform solide gebouwd is. Het moet bezoekers moeiteloos omzetten tot klanten en de juiste informatie overbrengen.

Hou je bestellingen bij met de app

Door ontwikkeling, SEO & CRO

Je website is live, en nu? Met technieken als zoekmachine optimalisatie (SEO), conversieoptimalisatie (CRO) en slimme automatiseringen kunnen we jouw website door ontwikkelen.

Domein, hosting & andere IT-diensten

Van domein to e-mail, Microsoft Office pakket tot laptop, jij vraagt wij installeren het. Wanneer je al jouw ICT zaken zonder koppijn geregeld wil hebben ben bij ons aan het juiste adres!

Inhouse wordpress developer

Weet je niet wat je exact nodig hebt? Al vanaf een halve dag in de week heb je je eigen inhouse wordpress developer voor je website of je webshop!

Wil je ook een website
die meer doet dan
alleen bestaan? 🚀

Neem contact op

of direct contact met Fatih?

fatih@madebysens.nl 020 700 888 3

Opzoek naar andere manieren
om samen te werken?

Natuurlijk! Bekijk hieronder ook onze uitgebreide diensten en producten.

Partners die jou voorgingen

Wil je ook een goede website net als een van jou voorgangers? Wij worden met liefde jouw partner in crime! Samen gaan we voor goud en zorgen we ervoor dat jouw merk straalt als nooit tevoren.

Klaar voor meer
online succes?

Samen bouwen aan je toekomst? Of wil je een kopje koffie doen? Vul het formulier in of neem direct contact op met Fatih.

of direct contact met Fatih?

fatih@madebysens.nl 020 700 888 3