Chiqueolatte

Een bezoek aan Chiqueolatte is een belevenis waarbij chocolade de hoofdrol speelt. Geïnspireerd door de chocolade cafés in Londen ontstond het idee van Chiqueolatte; een plek waar je kunt genieten van handgemaakte en speciale chocolade, versgemalen koffie, de heerlijkste soorten thee, verse patisserie en lekker eten. Nu met meerdere websites en locaties in Nederland, Luxemburg en Amerika is Chiqueolatte uitgegroeid tot een wereldmerk!

De vraag van de klant

Een internationale website die past bij een café op weg om een wereldmerk te worden. De website moet niet alleen de cafés promoten, maar ook de producten, het franchise concept en het aller belangrijkst moet het een ware beleving overbrengen.

Het resultaat

De website van Chiqueolatte is ontwikkeld in samenwerking met hun eigen concept ontwikkelaar. Onze focus lag op het neerzetten van een simpel product waarbij een prettige klantervaring centraal staat maar die tevens chique en elegant oogt.

Uiteindelijk hebben we een oplossing bedacht bestaande uit meerdere maatwerk websites. Als je naar chiqueolatte.com gaat kom je terecht op de algemene website vanwaar je weer door kan naar bijvoorbeeld de website van Nederland. Zo heeft elk land zijn eigen website met de eigen producten en cafés. Zie het resultaat!

Mobiel vriendelijke

Bijna 40% van de gebruikers bezoeken de website op hun mobiel. Om ervoor te zorgen dat uw website ook goed word gezien om een kleiner scherm bouwen wij al onze website responsive. Met andere woorden: de inhoud kan zich automatisch aanpassen aan het apparaat of de browser die u gebruikt.