Merkidentiteit

Maak je merk waardevoller en krachtiger dan ooit te voren. Een bedrijf met een goede merkstrategie is de basis van hoe je bedrijf, zowel online als offline presenteert. Wij helpen je met het vertalen van jouw DNA in strategie en ontwikkelen een effectieve merkstrategie, waardoor je je kunt onderscheiden van je concurrenten en zowel online als offline een blijvende indruk kunt maken op je klanten.

Je kunnen onderscheiden van de concurrentie in de overvolle markt is het hebben van een sterk merk goud waard. Want hoe zorg je ervoor dat iemand voor jou kiest? Een sterke merkidentiteit is een krachtig middel, die je bedrijf een voorsprong geeft en helpt zijn unieke waarde over te brengen.

Waarom is een heldere branding zo belangrijk?

Een heldere branding is erg belangrijk, het helpt om jouw merk te positioneren in de markt  en je te onderscheiden van jouw concurrenten. Het straalt vertrouwen uit naar jouw doelgroep en zorgt ervoor dat zij zich verbonden voelen met jouw brand. Een consistente en duidelijke branding helpt ook om de herkenbaarheid van jouw merk te verhogen, wat kan leiden tot meer terugkerende klanten en een hogere omzet.

Spring er tussen uit!

Met een unieke merkidentiteit kan je je onderscheiden van je concurrenten. Dit geeft je natuurlijk een goede boost en groeit je bedrijf sneller. Klanten kopen meer en voor een langere tijd. Maar niet alleen nieuwe klanten maar ook nieuwe medewerkers kiezen voor jou omdat ze geassocieerd willen worden met jouw verhaal of brand.

Fatih helpt je graag verder

Of heb je een vraag over een bepaald onderwerp. Of wil je gewoon een kop koffie komen drinken en sparren? Neem gerust contact op.

Neem contact op

Het ontwikkelen van een brandguide / brandbook

Een brandguide geeft jouw merk nog meer betekenis. In je brandguide vertel je precies hoe je wilt communiceren en hoe je herkent wilt worden. Een brandguide ook wel een merkgids genoemd, geeft je de technische handleiding en houvast in de doorvertaling van je merkstrategie naar design en development.

Voorbeelden van een goede brandguide!

Omdat een goed design beter verkoopt!

Design is een krachtig middel die je kan helpen om je verhaal en je merkidentiteit goed over te brengen. Alleen met een sterke branding kan je je verhaal en toegevoegde waarde overbrengen nog voor je je klant überhaupt hebt gesproken. Grafisch design dat er niet alleen fantastisch uitziet maar met de kennis van marketing kan je ook de juiste snaar te raken.

Promotiematerialen om jouw merk beter zichtbaar te maken

Promotiematerialen zijn producten die worden gebruikt om de naamsbekendheid van een merk te verhogen en om potentiële klanten te informeren over het merk en wat het te bieden heeft. Dit kan bijvoorbeeld door middel van drukwerk, zoals flyers, brochures en posters. We kunnen het allemaal voor je ontwerpen en bestellen. Onze druk-partner gaat door het vuur om jouw drukwerk perfect op te leveren.

Laten we samen iets moois maken!