Kraamzorg Anne

Kraamzorg Anne is ruim dertien jaar geleden ontstaan, toen de vraag toenam naar cliëntgerichte kraamzorg. Bij Kraamzorg Anne zijn we er voor álle moeders. Ook voor de moeders die net dat beetje extra aandacht nodig hebben. Denk aan moeders met een taalbarrière, moeders met een andere culturele achtergrond of tienermoeders. Ons team bestaat uit professionele kraamverzorgenden die verschillende talen spreken. Zo beleven alle moeders een vertrouwde en prettige kraamtijd.

De vraag van de klant

Kraamzorg Anne bestaat al 13 jaar en is toe aan een rebranding van de huisstijl en website. We willen een website dat er fris en onze multiculturele doelgroep aanspreekt. We zijn aan de slag gegaan met het logo en hebben het opgefrist zie hieronder het resultaat.

Brandguide met daarin alle eigenschappen en onderscheidende elementen van het merk.

Het resultaat

We hebben een logo met bijpassende brandguide ontwikkeld. Een op maat gemaakte website dat werkt op verschillende schermen. Dat ook nog zelf aangepast kan worden door de klant. De website is klaar om leads te generen.

Mobiel vriendelijke

Bijna 40% van de gebruikers bezoeken de website op hun mobiel. Om ervoor te zorgen dat uw website ook goed word gezien om een kleiner scherm bouwen wij al onze website responsive. Met andere woorden: de inhoud kan zich automatisch aanpassen aan het apparaat of de browser die u gebruikt.