Maxibedden

Maxibedden is de snelle, betrouwbare en goedkope online matrassen, boxspring, matrashoes en caravan matrassen leverancier van Nederland en Belgiƫ. We zijn een felxibel en groeiend bedrijf die zijn klanten slaapartikelen aanbiedt voor scherpe prijzen. Hoe kan maxibedden scherpe prijzen aanbieden? Onze matrassen komen direct van de fabriek uit Nederland af en daarom kunnen wij onze prijzen laag houden. We hebben geen voorraadkosten en onnodige groothandelaren.

De vraag van de klant

We willen meer omzet en een nieuwe webshop. De webshop moet mobiel vriendelijk en simpel ogen. Zodat de bezoeker zonder moeite een matras kan bestellen.

Het resultaat

Mobile first is onze motto. Een webshop dat makkelijk werkt op verschillende apparaten. Wij hebben de webshop gerealiseerd samen met een op maat gemaakt WordPress template dat past binnen de huisstijl van Maxibedden.nl.

De webshop is 15% sneller dan de oude, 100% meer gebruiksvriendelijk en de omzet is 250% omhoog. Voor ons is het belangrijk dat het niet alleen gebruiksvriendelijk is voor de bezoeker maar ook voor de webshop manager.

15%

sneller

100%

User experience

250%

meer omzet

Mobiel vriendelijke

Bijna 40% van de gebruikers bezoeken de website op hun mobiel. Om ervoor te zorgen dat uw website ook goed word gezien om een kleiner scherm bouwen wij al onze website responsive. Met andere woorden: de inhoud kan zich automatisch aanpassen aan het apparaat of de browser die u gebruikt.