Pizza’dam

­čŹĽAmsterdam flavored pizza

De pizza van Pizza’dam is niet Italiaans of Amerikaans, maar Amsterdams. Wat dat betekent, snap je bij de eerste hap! Sinds 2018 zijn de ambities, idee├źn en recepten van de Saim & Samil ondergebracht in hun nieuwe formule Pizza’dam┬«.

De vraag van de klant

Pizza’dam wilt alle kanalen inzetten op zijn klanten te bereiken. Nieuwe website, nieuwe social media kanaal en grafische ondersteuning bij het ontwikkelen van posters, menukaarten en advertenties. Van TikTok tot aan instagram we hebben alles vernieuwd en aangepast naar de branding van Pizza’dam.

Het resultaat

Ze zijn in een korte tijd gegroeid naar 5 vestigingen. De branding stond op nummer 1. En dat hebben we goed realiseert door alle kanalen aan te pakken en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij.

Kostenindicatie ontvangen ?

Wil jij een kostenindicatie hebben of meer informatie over onze diensten zoals webdesigen of marketing en communicatie? Download dan onze brochure.

Download onze brochure

Mobiel first

Mobile first design is belangrijk, minimaal 40% van de website worden bezocht vanuit mobiel. Bij mobile first design wordt de focus gelegd op het ontwerp en de bruikbaarheid van je website op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Dit zorgt ervoor dat je bezoekers een goede gebruikerservaring hebben en dat je hoger scoort in zoekmachines. Kortom, een goede mobiele website is een must-have als je online succesvol wilt zijn.