Pizza’dam

­čŹĽAmsterdam flavored pizza

De pizza van Pizza’dam is niet Italiaans of Amerikaans, maar Amsterdams. Wat dat betekent, snap je bij de eerste hap! Sinds 2018 zijn de ambities, idee├źn en recepten van de Saim & Samil ondergebracht in hun nieuwe formule Pizza’dam┬«.

De vraag van de klant

Pizza’dam wilt alle kanalen inzetten op zijn klanten te bereiken. Een nieuwe website, een nieuwe social media kanaal. Van TikTok tot aan instagram hebben we vernieuwd en aangepast naar de branding van Pizza’dam.

Het resultaat

Ze zijn in een korte tijd gegroeid naar 4 vestigingen. De branding stond op nummer 1. En dat hebben we goed realiseert door alle kanalen aan te pakken en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij.

Kostenindicatie ontvangen ?

Wil jij een kostenindicatie hebben of meer informatie over onze diensten zoals webdesigen of marketing en communicatie? Download dan onze brochure.

Download onze brochure

Mobiel vriendelijke

Bijna 40% van de gebruikers bezoeken de website op hun mobiel. Om ervoor te zorgen dat uw website ook goed word gezien om een kleiner scherm bouwen wij al onze website responsive. Met andere woorden: de inhoud kan zich automatisch aanpassen aan het apparaat of de browser die u gebruikt.