Sensa Zorg

Sensa Zorg, een team van 150 zorgprofessionals, uit meer dan 30 verschillende culturen met 23 verschillende talen. Of het nu gaat om ambulante ondersteuning aan volwassenen, verzorging en verpleging, kraamzorg, Jeugd-GGZ of specialistische jeugdzorg in achterstandswijken; zij zijn van alle markten thuis.

De vraag van de klant

Een simpele website voor een grote organisatie met brede scala aan diensten en cliƫnten. De website moet informatief zijn en tevens ook conversie gericht. Ook willen we dat cliƫnten gemakkelijk online kunnen aanmelden waardoor we al het papierwerk willen verminderen!

Het resultaat

Als Digital Media Partner van Sensa Zorg verzorgen wij al hun media oplossingen en staan we 24/7 paraat. Onder andere hebben we een website, een intranet omgeving en een volledige brandbook voor ze ontwikkeld.

Sensa Zorg is een grote organisatie die tevens veel aan kennisdeling doet. Zo ontwikkelen en plaatsen we regelmatig kennisbank artikelen en blogs. Tevens als hun Digital Media Partner zijn we ook hun website continu aan het doorontwikkelen. Stap voor stap breiden we hun website uit en werken op de achtergrond aan de vindbaarheid en de algehele snelheid van de website.

Mobiel vriendelijke

Bijna 40% van de gebruikers bezoeken de website op hun mobiel. Om ervoor te zorgen dat uw website ook goed word gezien om een kleiner scherm bouwen wij al onze website responsive. Met andere woorden: de inhoud kan zich automatisch aanpassen aan het apparaat of de browser die u gebruikt.