Wil je groeien op #socialmedia?

Wij weten dat je als ondernemer al genoeg te doen hebt. Vaak is er te weinig personeel of kennis maar ook simpelweg te weinig tijd om jouw creatieve plannen te verwezenlijken. Wij hoeven je niet meer te vertellen dat online zichtbaarheid ontzettend belangrijk is om je doelgroep te bereiken. Besteed daarom je sociale media beheer uit bij madebysens. Samen zorgen we ervoor dat jouw kanalen jouw merk optimaal uitdragen.

We zien vaak dat sociale media iets is wat op een lager pitje wordt gezet. Dit komt omdat er vaak te weinig tijd voor is en er niet altijd iemand is die dit op zich kan nemen. Daarnaast is er te weinig kennis van sociale media. Tegenwoordig moet je veel kunnen, je moet teksten schrijven, fotograferen en de teksten op een marktgerichte wijze posten. Wij kunnen ons voorstellen dat dit alles een beetje teveel is.

Echter is het heel belangrijk dat je online zichtbaar bent op de kanalen die werken voor jouw bedrijf. Zonder het gebruik van sociale media loop je een heleboel klanten mis die jou simpelweg niet kunnen vinden. Daarnaast zal je merk veel minder bekend worden. Elk goed lopend merk heeft wel een sociale media strategie en dat is niet voor niets. Met sociale media bind je je doelgroep en blijf je actueel. Dit loop je allemaal mis wanneer je niets aan sociale media doet.

Woman taking picture of fresh prepared food with smartphone for social media. Roasted aparagus with herbs and parmesan.

Wat kun je bereiken met een goede sociale media aanpak?

Meer naamsbekendheid – Als je veel met sociale media doet zal je doelgroep je leren kennen omdat je zichtbaar bent.

Grotere bezoekersaantallen – Door het inzetten van sociale media genereer je meer bezoekers op je website. Je doelgroep komt in aanraking met je merk en wilt meer weten.

Doelgroep bereiken – Door sociale media in te zetten kom je in contact met je doelgroep. Je kunt ze nu echt bereiken en ook verschillende aspecten laten zien of misschien wel een aanbieding doen.

Meer verkopen en omzet – Uiteindelijk wil jij waarde leveren aan je doelgroep en wil je dat ze jouw product afnemen. Als je sociale media op een optimale wijze inzet ga je zien dat je omzet zal groeien.

Meer lezen over waarom adverteren op sociale media werkt?
Lees dan hier ons artikel over adverteren op Facebook en Instagram!

Wat doen wij

Wij denken graag met je mee om jouw sociale media optimaal te benutten. Wij zijn een creative digital agency dat ondernemers helpt met het oplossen van alle digitale vraagstukken zoals sociale media beheer. Wij hebben al veel ervaring op het gebied van sociale media beheer. Projecten waar we trots op zijn zijn onder andere Pizza’dam en Chiqueolatte.

Wat kunnen we voor je doen?

  • Opzetten en inrichten van nieuwe sociale media kanalen
  • Analyseren van bestaande kanalen
  • Schrijven en implementeren van een sociale media strategie
  • Het inrichten van een contentkalender
  • CreĆ«ren en inplannen van alle content
  • Adverteren op sociale media
  • Sociale media rapportage

Sparren?