Website laten maken dat oplevert

Wij helpen bouwbedrijven, of je nu groot bent of als ZZP’er werkt, om een effectieve website te bouwen die bezoekers omzet in klanten. Onze websites bieden een duidelijk overzicht van jouw diensten en maken het gemakkelijk voor bezoekers om contact met je op te nemen. We plaatsen referenties en/of projecten die je hebt gedaan, evenals contactgegevens en een contactformulier waarmee bezoekers direct een bericht kunnen sturen naar jouw bedrijf. Optioneel kan er ook een blog of nieuwssectie worden toegevoegd.

Onze professionele websites zijn ontworpen om potentiële klanten aan te trekken en te converteren. Wij zorgen voor een online aanwezigheid die past bij jouw bouwbedrijf en helpen je om te groeien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen om jouw online aanwezigheid te verbeteren.

Volg het pad van meer dan 200+ ondernemers die hun online succes met Madebysens behaalden. Wil je ook een snelle en voordelige nieuwe website wat je snel terug verdiend?

 • 15 jaar

  ervaring in de internetbranche

 • 200+

  projecten opgeleverd

 • 5

  geweldige collega’s

100% maatwerk website voor maar €799,-

Wij bieden volledig op maat gemaakte website dat perfect aansluit bij jouw wens. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor extra pagina’s of contactformulieren. Onze websites zijn gebouwd om jouw online aanwezigheid te verbeteren en te laten groeien.

Wat krijg je allemaal:

 • Homepagina
 • Dienstenpagina
 • Projecten of fotogallerij
 • Offerte formulier
 • Over ons pagina
 • Contact pagina

Heb je specifieke wensen? Geen enkel probleem
neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

<em>100% maatwerk website voor maar</em> <strong>€799,-</strong>

Meer bezoekers,
meer klanten

Een hoge positie in Google kan leiden tot meer potentiële klanten op je website. Daarom is het van groot belang dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze websites voldoen aan alle technische eisen en worden altijd gebouwd met zoekmachinevriendelijkheid in het achterhoofd, zodat jouw website goed vindbaar is en je kunt profiteren van een groter bereik en meer online zichtbaarheid.

Ze hebben voor mijn bedrijf Onfluence een fantastische website gemaakt. Madebysens is in staat om met hun designs waarde te creëren. De websites en andere online uitingen die zij maken zijn echt 'made by sense'. Zo hebben ze een fantastische website voor ons gemaakt die er niet alleen goed uitziet, maar ook converteert.

Naci - Onfluence

Veelgestelde vragen

Ja, wij bieden hosting service aan en nemen het regelen van hosting graag voor je uit handen. Wij zorgen voor het onderhoud van de server en de veiligheid van jouw website, en maken e-mailboxen voor je aan en zorgen voor een SSL-certificaat om veilig te surfen. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze hosting service en de mogelijkheden die wij bieden.
Ja, wij bieden ook copywriting service aan. Onze copywriters zijn ervaren in het schrijven van effectieve en overtuigende teksten voor websites, nieuwsbrieven, social media en andere marketing- en communicatiemiddelen. Wij helpen je graag bij het schrijven van pakkende en professionele teksten die passen bij jouw merk en doelgroep. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze copywriting service en hoe wij jou kunnen helpen.
Als je nog geen logo hebt, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij bieden ook logo design service aan en kunnen samen met jou een uniek logo ontwerpen dat past bij jouw merk en doelgroep. Onze grafisch ontwerpers hebben ruime ervaring in het ontwerpen van logo's en zorgen voor een uniek en professioneel ontwerp dat past bij jouw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze logo design service en hoe wij jou kunnen helpen bij het ontwerpen van een logo dat past bij jouw merk en visie.
Ja, zeker! Je krijgt toegang tot je eigen Google Analytics. Het is belangrijk om inzicht te hebben in de statistieken van je website om te zien hoeveel bezoekers er komen, waar ze vandaan komen, welke pagina's het meest bezocht worden en nog veel meer.
Ja, wij maken gebruik van WordPres een content management systeem, waar je zelf gemakkelijk de inhoud van je website kan aanpassen. Met WordPress kun je zelf teksten, afbeeldingen, video's en andere media toevoegen of wijzigen, zonder dat je hiervoor technische kennis nodig hebt. WordPress is gebruiksvriendelijk en intuïtief, zodat je snel en eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen op je website. Als je toch vragen hebt over het gebruik van WordPress of hulp nodig hebt bij het aanpassen van je website, dan staan wij altijd voor je klaar om je hierbij te helpen. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over ons content management systeem en hoe je zelf de inhoud van je website kunt aanpassen.