Alles in huis om jouw zorginstelling nog succesvoller te maken

Als creative digital agency voor de zorgsector begrijpen we het belang van een professionele en functionele website. Onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites in de zorgsector heeft ons geleerd hoe belangrijk het is om de gebruikerservaring centraal te stellen. Door onze expertise in de zorgsector en focus op gebruikerservaring, kunnen we onze klanten helpen bij het creëren van effectieve websites die aansluiten bij de behoeften van hun doelgroepen.

We ondersteunen en beheren website zoals www.sensazorg.nl, www.zorgport.nl en www.kraamzorganne.nl.

Haal het maximale uit de website van je zorgorganisatie!

Deze handleiding heeft als doel jou bewust te maken van de ontwikkelingen binnen de online wereld, en wat dit kan betekenen voor jouw organisatie. In deze leidraad delen we graag onze kennis en ervaring om jou te helpen bij het creëren van een succesvolle website.

Download de whitepaper

Website ontwikkelen voor de zorg

In de zorgbranche heb je te maken met verschillende doelgroepen. Het is dus belangrijk dat je de juiste informatie biedt aan je doelgroep en rekening houdt met bijzonderheden. Zoals kleurenblind, slechtziend, voorleesfunctie etc.

Als een zorgondernemer of zorgorganisatie wil je niet alleen een aantrekkelijke, moderne en professionele website, maar ook een website die zekerheid en expertise uitstraalt.

In control

Je eigen website beheren, dat is vanzelfsprekend! Wij ontwikkelen jouw oplossingen in WordPress. Daarbij staat natuurlijk ook de gebruiksvriendelijkheid voor jouw centraal. Uiteraard zorgen we graag voor een training na oplevering, zodat je gelijk aan de slag kunt met de nieuwe website of e-commerce oplossing.

Fatih helpt je graag verder

Of heb je een vraag over een bepaald onderwerp. Of wil je gewoon een kop koffie komen drinken en sparren? Neem gerust contact op.

Neem contact op

Ook na oplevering zijn we jouw partner

We vinden we het belangrijk dat website en applicaties blijven doorgroeien en ontwikkelen. Je wilt natuurlijk dat je website ook na de livegang goed blijft scoren! Daarom bieden wij altijd continu doorontwikkeling aan. Bij continue doorontwikkeling werken we een vast aantal uur per maand aan het doorontwikkelen van je website of applicaties.

Samen met jou stellen we een backlog op en houden deze continu bij. Een backlog is een lijst met al jouw wensen, eisen en problemen waar je tegenaan loopt. De backlog items prioriteren we aan de hand van een aantal criteria en werken deze vervolgens één voor één af.

We gaan bijvoorbeeld aan de slag met het verbeteren, optimaliseren en versnellen van je website(s), we kijken hoe we de de customer journey kunnen verbeteren en we bieden continu support aan en zorgen dat je website altijd up-to-date en gebackupped is. Iets voor jou? Neem dan contact op en laten we samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wil je beter gevonden worden op Google?

Google is de grootste winkelstraat van de wereld. Daarom is vindbaarheid binnen de organische zoekresultaten van deze zoekmachine cruciaal. Of het nou gaat om B2B of B2C, met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg je voor meer verkeer naar je website. Met onze ervaren SEO specialisten zorgen wij ervoor dat jouw website betere posities verkrijgt in de zoekmachine.

🌳 Madebysens geeft om de natuur. We planten bomen op speelplekken zodat leerlingen van de scholen en kinderen uit de buurt spelenderwijs een band opbouwen met de natuur.
Lees de case hier.

Sinds een enige tijd werken we samen met Madebysens en al snel hadden we gemerkt dat we met vakkundige professionals te maken hadden die niet alleen onze huisstijl hebben opgemaakt, maar ook onze sociale media kanalen optimaal beheren. De service is vriendelijk en alles word snel opgepakt, wat wij enorm belangrijk vinden als zorgprofessionals. Ik raad madebysens bij iedereen aan!

Marc – Accountmanager Zorgport

Samen bouwen aan jou online groei?

    Onze referenties