Onze werkwijze

Bij Madebysens geloven we dat open gesprek en co-creatie leidt tot de beste oplossing. We werken transparant en volgens een structurele, cyclische aanpak en komt het Plan – Do – Check – Act principe in alle stappen terug.

1. Kennismaking

Het begint allemaal met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek duiken we elkaars organisatie in en leren we elkaar kennen; we gaan samen opzoek naar wat je wilt bereiken, wie je hiermee wilt aanspreken. Vervolgens gaan we kijken naar wat je nodig hebt om dit te bereiken.

Hoe beter we je organisatie en wensen leren kennen, des te beter we je kunnen helpen. Aan de hand van dit gesprek maken we een passend voorstel.

2. Kick-off

Elk succesvolle lancering begint natuurlijk met een kick-off!

Tijdens de kick-off duiken we het diepe in en werken we jouw ideeën en wensen uit tot in de details. Afhankelijk van hetgeen je nodig hebt, gaan we aan de slag met je merkidentiteit, je digitaliseringsslag of met marketing en communicatie.

3. Merk identiteit

Je Brand Identity, oftewel je merkidentiteit, is hetgeen je herkenbaar maakt voor de wereld. Alle elementen die je bedrijf een gezicht en stem geven. Naast visuele kenmerken ook de boodschap van je bedrijf. Het is dus meer dan alleen je logo of een product.

De identiteit van een merk bestaat uit verschillende delen; naam, logo, slogan, kleuren, typography, vormgeving, beelden en tone of voice (stem). Al deze onderdelen versterken elkaar en zorgen voor een herkenbare uitstraling. Wij zorgen ervoor dat je merk ijzersterk op de markt wordt gezet en je verhaal communiceert met je doelgroep.

4. Digital

We starten altijd eerst met het design. Een design moet spreken en je verhaal vertellen aan je doelgroep. Het design sluit natuurlijk naadloos aan op je merkidentiteit. Pas als jij tevreden bent met het ontwerp gaan we aan de slag met ontwikkelen.

We ontwikkelen het design eerst lokaal op onze eigen laptops. Eenmaal klaar plaatsen we het op een testomgeving. Zoals de naam het al zegt kan je op de testomgeving je oplossing uitgebreid testen en je feedback aanleveren. Tevreden? Dan gaan we live!

5. Conversie & optimalisatie

Meer conversie betekent meer leads, meer leads leidt tot meer omzet en groei. Aan de hand van data en marketingstrategieën stroomlijnen wij je digitale oplossing. Zo ontstaat er één gehele oplossing waarbij online en offline elkaar versterken.

6. Marketing & communicatie

Door slim inzetten van marketing en communicatietechnieken genereren we meer verkeer naar je website. Wat is nu een website zonder bezoekers? Om online succes te zijn moet je natuurlijk goed vindbaar zijn.

Eerst bepalen we een goede strategie; welke techniek, welk middel of kanaal sluit het beste aan op jouw wensen? Als de strategie bepaalt is implementeren we het. Door regelmatige bijsturing zorgen we samen dat jouw doelgroep geactiveerd wordt om jouw diensten of producten af te nemen.

Geïnteresseerd?

Maak dan kennis met Uğur. Bespreek al je ideeën & wensen en bekijk wat de mogelijkheden voor jouw zijn om online te groeien.

Neem contact op