fbpx

Branding & Identity

Een goed merk laat meteen zien waar het voor staat. Het is de basis van hoe je jezelf of je bedrijf, zowel online als offline, naar buiten toe presenteert. Het is daarom van uiterst belang om niet alleen je logo maar je gehele brand strategie tot in de puntjes geregeld te hebben. Of het nu gaat om een nieuw merk of een complete rebranding, onze creative mindset staat voor je klaar!

Brand Strategie en Huisstijl

Een huisstijl kies je bewust. Het is tenslotte de wijze hoe je jouw bedrijf naar buiten toe presenteert. Het omvat de identiteit van jouw organisatie, hetgeen wat jouw merk uniek maakt en wat het onderscheidt is met anderen. Een van onze specialisaties is dan ook het ontwikkelen van een Brandbook.

In een Brandbook zijn alle basisprincipes van jouw huisstijl, je Brand Strategie, vastgelegd. Dit handboek geeft richtlijnen en biedt houvast bij het consistent gebruiken en doorvoeren van de huisstijl. Door het volgen van deze specifieke huisstijlrichtlijnen bij interne en externe communicatie ontstaat er een herkenbare en eenduidige uitstraling.

We beschrijven bijvoorbeeld hoe je logo’s en de verschillende kleuren uit je kleurenpalet kunt toepassen. Daarnaast bevat het de typografie, drukwerk richtlijnen maar we ontwikkelen ook bijvoorbeeld symbolen voor op je website of op drukwerk wanneer dit gewenst is.

Grafische diensten

Grafisch vormgeving voor drukwerk maar ook voor online toepassingen. Je kunt denken aan Illustraties, icoontjes, banners maar ook brochures, e-books en whitepapers. Onze creatievelingen ontwerpen het graag voor je!

Promotiemateriaal

Heb je kwalitatief drukwerk nodig dat aansluit op je huisstijl? Van visitekaartjes, brochures tot aan kunststof schilderijen, autobelettering, maar ook elektronische borden, alles is mogelijk!

Video/Fotografie

Bij een mooie website horen ook krachtige zakelijke foto’s en reportages van hoge kwaliteit. Heb je foto’s nodig voor op je website, social media of drukwerk? Onze professionele beeld experts bewegen met je mee om het perfecte plaatje aan te leveren

Brandguide ontwikkelen

Een brandguide geeft jouw merk nog meer betekenis. In je brandguide vertel je precies hoe je wilt communiceren en hoe je herkent wilt worden. Een brandguide ook wel een merkgids genoemd, geeft je de technische handleiding en houvast in de doorvertaling van je merkstrategie naar design en development.

Laten we samen iets moois maken!