fbpx

Contentmarketing

Content is King. Wanneer je bezig gaat met je online aanwezigheid zul je ook aan de slag moeten gaan met content. Content kun je zien als alles wat je online publiceert. Denk aan blogs, whitepapers, e-books, de teksten op je productpagina’s, maar zeker ook aan video. Laat ons je helpen een gedegen contentstrategie neer te zetten.

Social media marketing

Ooit begonnen als leuke websites waarmee je met familie en vrienden kon communiceren zijn social media tegenwoordig uitgegroeid tot cruciale marketing tools. In een online marketing strategie zijn social media als o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn onmisbaar. Wij helpen je graag met het maken van content voor social media en adverteren.

Influencer Marketing

Influencer marketing is hot. Waar een paar jaar geleden alleen grote brands gebruik konden maken van de power van influencers is het nu mogelijk om voor ieder bedrijf een influencer campagne op te zetten. Door de power van influencer marketing te gebruiken kun je een onuitwisbare indruk achter laten bij je doelgroep.

Het succes van een influencer campagne hangt nauw samen met een goede influencer matchmaking. Nadat er een match is en een contentbriefing kan de campagne beginnen. De campagnes vinden plaats op de thuisbasis van influencers, onder andere Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter, LinkedIn, YouTube, TikTok en blogs. We zetten samen influencer marketing agency Onfluence de influencer campagnes op.

E-mail marketing

E-mail marketing heeft tussen de online marketing kanalen de hoogste ROI en is een krachtig medium als het gaat om het versterken van relaties met bestaande klanten of het werven van nieuwe klanten. Daarom is het voor veel ondernemers onmisbaar! Wij kunnen voor ieder business model een geautomatiseerde e-mail marketing op te zetten.

SEA

Search Engine Advertising. Wanneer je een website lanceert is de volgende stap om na te denken over vindbaarheid in zoekmachines. Gedurende de hele dag zijn jouw potentiële klanten op zoek naar producten en diensten. Via Google Ads zetten wij campagnes op zodat je meteen zichtbaar wordt in de grootste winkelstraat van de wereld (Google).

Copywriting

Copywriting is het schrijven van teksten met een bepaald doel voor ogen. Je probeert iets te verkopen of je wilt je bezoeker een antwoord geven op zijn vraag. Naast copywriting is het ook belangrijk om je teksten meteen SEO proof te hebben. Je wilt tenslotte ook goed gevonden worden!

Sparren?

    • Of bel direct
    • Ugur Albayrak / concept ontwikkelaar
      020 700 888 3