Digital

Onze maatwerk website is uniek ontworpen voor jou. Tijdens het proces houden wij rekening met o.a. jouw merkidentiteit, huisstijl en strategie. Hoewel een kant-en-klare WordPress thema kan helpen om snel een website op te zetten, ontwikkelen wij liever een website die  precies aansluit bij jouw wensen en die van de gebruiker.

Een maatwerk website gefocust op meer conversie

Een maatwerk website gericht op conversie is belangrijk voor een bedrijf omdat het helpt om bezoekers te converteren in klanten. Dit kan worden bereikt door het optimaliseren van de gebruikerservaring, het verbeteren van de navigatie en het aanpassen van de lay-out en inhoud op basis van de doelgroep. Hierdoor zal de website efficiënter zijn in het genereren van leads, verkopen en andere gewenste acties van de gebruiker.

Een goede maatwerk website gericht op conversie heeft verschillende voordelen:

  • Het verhoogt de kans op conversies, omdat de website is afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de doelgroep.
  • Het kan leiden tot een hogere ROI, omdat de website efficiënter is in het genereren van leads en verkopen.
  • Het kan de merkbeleving verbeteren, omdat de website is afgestemd op de identiteit van het bedrijf en de doelgroep.
  • Het kan de zoekmachine optimalisatie verbeteren, omdat de website is ontworpen met SEO in het achterhoofd.
  • Op basis van deze voordelen kan een goede maatwerk website gericht op conversie een belangrijk hulpmiddel zijn voor een bedrijf om zijn online doelstellingen te bereiken.

Of je nu meer omzet wil genereren of dat je wilt uitbreiden naar nieuwe markten of het binnenhalen van meer bezoekers, wij vertalen jouw merk naar een digitale aanwezigheid die net zo uniek is als jouw bedrijf. Met onze jaren ervaring hebben wij verschillende onderzoeken verricht en micro strategieën ontwikkeld om voor jou een website te ontwikkelen dat de moderne technieken bevat en geoptimaliseerd is voor nu en de toekomst.

Fatih helpt je graag verder

Of heb je een vraag over een bepaald onderwerp. Of wil je gewoon een kop koffie komen drinken en sparren? Neem gerust contact op.

Neem contact op

E-commerce website

Het laten ontwikkelen van een e-commerce webshop is een belangrijke stap voor bedrijven die hun producten of diensten online willen verkopen. Een professioneel ontworpen en ontwikkelde webshop kan je helpen bij het verhogen van de online verkoop.

Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het laten ontwikkelen van een e-commerce webshop. Hierbij valt te denken aan de gebruiksvriendelijkheid, de betrouwbaarheid, de betalingsmogelijkheden en de snelheid van de webshop.

Ongeveer 40-50% bezoekt inmiddels websites via zijn telefoon. Wij besteden extra aandacht voor een goede mobiele weergave.

Hierbij is het ook belangrijk om rekening te houden met de wet- en regelgeving rondom e-commerce. Wij besteden hier extra aandacht aan en nemen deze factoren mee in de ontwikkeling van jouw online winkel.

In control

Je eigen website of webshop beheren, dat is vanzelfsprekend! Wij ontwikkelen jouw oplossingen in WordPress. Daarbij staat natuurlijk ook de gebruiksvriendelijkheid voor jouw centraal. Uiteraard zorgen we graag voor een training na oplevering, zodat je gelijk aan de slag kunt met de nieuwe website of e-commerce oplossing.

Ons eigen WordPress framework

Madebysens heeft een eigen WordPress framework ontwikkeld. Om jou en de bezoekers de beste gebruikerservaring te bieden en zodat wij niet het het wiel elke keer opnieuw uit hoeven te vinden. Dit maakt een maatwerk website ook betaalbaar. Maar ook belangrijk is dat we hier een reeds voor jou geselecteerde plugins/modules hebben die je natuurlijk een boost gaan geven bij het lanceren van je website/webshop.

Je website is af op naar de launch!

Tijdens het lanceren van je oplossing hanteren wij ons eigen checklist zodat alles tot aan de puntjes goed is geregeld. Hierbij letten we op een aantal punten en testen we je website goed uit.

Ook na oplevering zijn we jouw partner

We vinden we het belangrijk dat website en applicaties blijven doorgroeien en ontwikkelen. Je wilt natuurlijk dat je website ook na de livegang goed blijft scoren! Daarom bieden wij altijd continu doorontwikkeling aan. Bij continue doorontwikkeling werken we een vast aantal uur per maand aan het doorontwikkelen van je website of applicaties.

Samen met jou stellen we een backlog op en houden deze continu bij. Een backlog is een lijst met al jouw wensen, eisen en problemen waar je tegenaan loopt. De backlog items prioriteren we aan de hand van een aantal criteria en werken deze vervolgens één voor één af.

We gaan bijvoorbeeld aan de slag met het verbeteren, optimaliseren en versnellen van je website(s), we kijken hoe we de de customer journey kunnen verbeteren en we bieden continu support aan en zorgen dat je website altijd up-to-date en gebackupped is. Iets voor jou? Neem dan contact op en laten we samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wil je beter gevonden worden op Google?

Google is de grootste winkelstraat van de wereld. Daarom is vindbaarheid binnen de organische zoekresultaten van deze zoekmachine cruciaal. Of het nou gaat om B2B of B2C, met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg je voor meer verkeer naar je website. Met onze ervaren SEO specialisten zorgen wij ervoor dat jouw website betere posities verkrijgt in de zoekmachine.

Klanten die
online succes
hebben behaald

Sluit u aan bij meer dan 100 tevreden
klanten en behaal online succes met
onze strategieën.

Klaar voor meer
online succes?

Samen bouwen aan je toekomst? Wil je meer
omzet of wil je beter positioneren?

Neem contact op

of direct contact met Fatih?

fatih@madebysens.nl 020 700 888 3