WordPress website
laten maken?

Madebysens is de WordPress specialist in Amsterdam! Wil je een professionele en unieke website laten maken die past bij jouw bedrijf? Bij Madebysens zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk WordPress websites. Met onze expertise en creativiteit creëren we een website die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Laat je verrassen door onze aanpak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

WordPress website op maat

Een maatwerk WordPress website is van groot belang voor bedrijven die zich willen onderscheiden van hun concurrenten. Door het op maat maken van de website kan er rekening worden gehouden met specifieke wensen en eisen van het bedrijf, en kan er een website worden ontwikkeld die geheel voldoet aan de verwachtingen van de doelgroep. Dit zorgt voor een betere merkbeleving en verhoogt de kans op conversie.

Daarnaast biedt een maatwerk WordPress website voordelen op het gebied van snelheid en zoekmachine-optimalisatie. Een op maat gemaakte website is vaak veel sneller dan standaard WordPress-thema’s en het is veel makkelijker om een maatwerk website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google, wat kan leiden tot een hogere positie in de zoekresultaten en dus meer verkeer naar de website. Kortom, het ontwikkelen van een maatwerk WordPress website is van groot belang voor bedrijven die op zoek zijn naar een website die perfect past bij hun huisstijl en doelgroep, en die bovendien snel en zoekmachinevriendelijk is.

Responsive website design

Wat kost een website?

Kostenindicatie ontvangen ?

Wil jij een kostenindicatie hebben of meer informatie over onze diensten zoals webdesign of marketing en communicatie? Download dan onze brochure.

Download onze brochure

Onze werkwijze

 • Kennismaking

  Het begint allemaal met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek duiken we elkaars organisatie in en leren we elkaar kennen;

 • Kick-off

  Tijdens de kick-off duiken we het diepe in en werken we jouw ideeën en wensen uit tot in de details.

 • Website ontwerp

  We starten altijd eerst met het design. Een design moet spreken en je verhaal vertellen aan je doelgroep.

 • Website development

  Na goedkeuring van het design gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de website voor WordPress. Als je website klaar is plaatsen we het op een test omgeving.

 • Lancering

  Helemaal tevreden? Dan gaan we live! Maar eerst testen we de website volledig met onze website launch checklist.

Corporate website laten maken

Bij het laten maken van een corporate website is het van groot belang dat deze perfect past bij de identiteit van het bedrijf en haar doelstellingen. Met onze 11 jaar ervaring en ervaring in vele branches, zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte corporate WordPress websites die niet alleen functioneel zijn, maar ook een sterke merkbeleving creëren en bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van het bedrijf.

[vc_customerreview review=”Sinds een enige tijd werken we samen met Madebysens en al snel hadden we gemerkt dat we met vakkundige professionals te maken hadden die niet alleen onze huisstijl hebben opgemaakt, maar ook onze sociale media kanalen optimaal beheren. De service is vriendelijk en alles word snel opgepakt, wat wij enorm belangrijk vinden als zorgprofessionals. Ik raad madebysens bij iedereen aan!” person=”Marc – Accountmanager Zorgport” img=”37777″]

Hoe veilig is WordPress?

Als CMS systeem is WordPress relatief veilig, maar het is belangrijk om te beseffen dat de veiligheid van je website sterk afhankelijk is van de hosting en het onderhoud. Bij Madebysens begrijpen we het belang van een veilige website en daarom bieden wij standaard bij onze websites een onderhoudspakket aan. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte beveiligingsproblemen en blijft je website optimaal functioneren. Door middel van het regelmatig uitvoeren van updates en onderhoud zorgen wij ervoor dat je website veilig en up-to-date blijft.

Fatih helpt je graag verder

Of heb je een vraag over een bepaald onderwerp. Of wil je gewoon een kop koffie komen drinken en sparren? Neem gerust contact op.

Neem contact op

Online vindbaarheid WordPress website

Bij Madebysens begrijpen we dat de online vindbaarheid van je website van cruciaal belang is voor het succes van je bedrijf. Daarom hanteren wij een SEO-checklist om ervoor te zorgen dat jouw website de beste kans heeft om hoog te scoren in zoekresultaten. Onze websites hebben Search Engine-vriendelijke URLs en worden geleverd met vooraf geïnstalleerde SEO-tools, waardoor je website beter gevonden kan worden door zoekmachines. We zorgen ervoor dat de technische aspecten van de website worden geoptimaliseerd en dat de content strategisch wordt geplaatst, zodat jouw bedrijf de beste online vindbaarheid heeft.

Samen bouwen aan jou online groei?