MetaMotion

Het aanbod van in te zetten robots voor bedrijven wordt steeds uitgebreider, hoogstaander en voordeliger. MetaMotion helpt je graag aan de passende servicerobots voor jouw onderneming. Of dat nou is voor bediening, bezorging, reiniging of ontvangst. Wil je dat de servicekwaliteit en effici├źntie van jouw restaurant, hotel, winkelcentrum, luchthaven, of andere branche optimaal zijn? MetaMotion heeft een uitgebreid aanbod voor de nieuwste en beste servicerobots om uit te kiezen.

De vraag van de klant

MetaMotion is een startup. De vraag was, kunnen jullie onze visie vertalen naar een sterk merk, met daarbij horende website en content. We hebben nog geen logo en geen website. We zijn direct begonnen met de brainstormsessies en hebben als eerst een logo en brandguide ontwikkeld dat past binnen de tech sector.

Brandguide met daarin alle eigenschappen en onderscheidende elementen van het merk.

Het resultaat

We hebben een logo met bijpassende brandguide ontwikkeld. Een op maat gemaakte website dat werkt op verschillende schermen. Dat ook nog zelf aangepast kan worden door de klant. De website is klaar om leads te generen.

Mobiel vriendelijke

Bijna 40% van de gebruikers bezoeken de website op hun mobiel. Om ervoor te zorgen dat uw website ook goed word gezien om een kleiner scherm bouwen wij al onze website responsive. Met andere woorden: de inhoud kan zich automatisch aanpassen aan het apparaat of de browser die u gebruikt.