Prezu

Prezu is een toonaangevende specialist van drukwerk en promotiemateriaal, met als doel het ondersteunen van bedrijven en particulieren bij het versterken van hun merk en het vergroten van hun zichtbaarheid.

De vraag van de klant

Prezu’s doelstelling was helder en uitdagend: ze wilden een webshop die niet alleen hun uitgebreide portfolio van drukwerk en promotiemateriaal toont, maar ook een webshop die converteert en als een echte concurrentie-vechter in de markt staat. De klantvraag draaide om het creëren van een online platform dat klanten aantrekt en behoudt, waarbij elke interactie hen een stap dichter bij het doen van een aankoop brengt.

Het resultaat

Bij het ontwerpen van de webshop, stond deze vraag centraal: hoe kunnen we een online winkelervaring creëren die niet alleen het unieke aanbod en de waarden van Prezu onderstreept, maar ook bezoekers effectief omzet in betalende klanten? Onze klanten zochten naar een krachtige combinatie van gebruiksvriendelijkheid, overtuigende productpresentatie en een naadloze check-out ervaring om de conversie te verhogen en hun marktpositie te versterken.

Dit vormde de basis van onze strategie voor Prezu. We hebben een webshop ontwikkeld die deze elementen combineert, met een intuïtief ontwerp, gedetailleerde productinformatie en een naadloos afrekenproces, allemaal ontworpen om bezoekers te begeleiden op hun reis van interesse naar aankoop.

90%

sneller

100%

User experience

275%

meer omzet

Brandguide

Mobiel vriendelijke

In het mobiele tijdperk van vandaag is een mobiel-vriendelijke webshop cruciaal. Met een groeiend aantal consumenten dat via smartphones en tablets winkelt, heeft Prezu ervoor gezorgd dat hun webshop geoptimaliseerd is voor alle apparaten. Dit garandeert een optimale gebruikerservaring, verhoogt de conversieratio’s en stimuleert de verkoop, ongeacht hoe klanten toegang krijgen tot de webshop.

Laten we samen iets moois maken!

    • Of bel direct
    • Ugur Albayrak / concept ontwikkelaar
      020 700 888 3