Optimalisatie & Conversie

Je website is af en staat online. Je hebt de eerste stappen gezet om digitaal vindbaar te worden, super! Maar helaas blijft het daar niet bij. Je website moet ook daadwerkelijk bezoekers trekken en vervolgens deze bezoekers omzetten naar leads. Dit kan je doen door je website verder te optimaliseren, SEO technisch te verbeteren en het conversiegericht te maken. Misschien moet je wel SEA of andere marketing trucjes inzetten?

Continue Doorontwikkeling

We vinden we het belangrijk dat website en applicaties blijven doorgroeien en ontwikkelen. Je wilt natuurlijk dat je website ook na de livegang goed blijft scoren! Daarom bieden wij altijd continue doorontwikkeling aan. Bij continue doorontwikkeling werken we een vast aantal uur per maand aan het doorontwikkelen van je website of applicaties.

Samen met jou stellen we een backlog op en houden deze continu bij. Een backlog is een lijst met al jouw wensen, eisen en problemen waar je tegenaan loopt. De backlog items prioriteren we aan de hand van een aantal criteria en werken deze vervolgens één voor één af.

We gaan bijvoorbeeld aan de slag met het verbeteren, optimaliseren en versnellen van je website(s), we kijken hoe we de de customer journey kunnen verbeteren en we bieden continu support aan en zorgen dat je website altijd up-to-date en gebackupped is. Iets voor jou? Neem dan contact op en laten we samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Support

Eenmaal live kan je website snel verouderd raken. Dit geldt specifiek voor WordPress websites. Daarom is het belangrijk om regelmatig je website te onderhouden. Wanneer je dit niet doet loop je het risico dat bepaalde functies niet meer goed werken of zelfs om gehackt te worden. Bij elke website leveren we ook support aan. Laat ook jouw website goed onderhouden.

SEO

Google is de grootste winkelstraat van de wereld. Daarom is vindbaarheid binnen de organische zoekresultaten van deze zoekmachine cruciaal. Of het nou gaat om B2B of B2C, met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg je voor meer verkeer naar je website. Met onze ervaren SEO specialisten zorgen wij ervoor dat jouw website betere posities verkrijgt in de zoekmachine.

Customer Journey Optimalisatie

Met Customer Journey Optimalisatie brengen we in kaart wat de meeste optimale reis is die de eindgebruiker maakt op je website. Onze focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en een goede klantbeleving met als doel het afnemen van je dienst of product. Vervolgens implementeren we een logische customer journey in je website.

Sparren?

    • Of bel direct
    • Ugur Albayrak / concept ontwikkelaar
      020 700 888 3